Task April 2015
Image
"Van sturing door Opdrachtgever naar zelfsturing door Opdrachtnemer"

Donderdagavond 9 april vond er een TASK thema bijeenkomst plaats met het onderwerp Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB). Sprekers Maarten Soederhuizen en Jos Groenendijk maakte er samen met de gasten een inspirerende en interactieve avond van. Hier hebben we een impressie filmpje van gemaakt.

Bekijk nu

Image
"Deze tijd is veel spannender en uitdagender"

TASK ging in gesprek met Michiel Bontenbal van Rijkswaterstaat over het thema Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB). Hij is hoofd PPO I&CM van West-Nederland Noord. In dit gesprek licht Michiel Bontenbal zijn visie over SCB toe.

Lees verder

Image
SCB in de praktijk

Systeemgerichte Contract Beheersing, allemaal leuk en aardig, maar wat gebeurd er nou daadwerkelijk in de praktijk? TASK'er en SCB professional Eddy van der Ploeg licht toe hoe hij in zijn dagelijkse werkzaamheden als Contractgemachtigde bezig is met SCB. 

Lees verder

Image
Kazematten

Het verplaatsen van kazematten (bunkers) is niet zomaar wat het lijkt. De kazematten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie (NHW) zijn gelegen vlakbij de Prinses Beatrixsluis. De uitbreiding van de sluis heeft het gevolg dat de voor UNESCO Werelderfgoedstatus genomineerde bunkers verplaatst moeten worden. Geen gemakkelijke opgave. TASK'er Martijn Scheerder en het team Omgevingsmanagement van Rijkswaterstaat van dit project stonden voor een mooie uitdaging.

Lees verder

Actuele vacatures
Adviseur Omgevingsmanagement
Toetscoördinator
Projectleider technisch management
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden