Task Juli - 2015
Image
Samenwerkingsovereenkomst met Provincie Noord-Holland
Op maandag 1 juni sloot het consortium TASK - AT Osborne - Grondwerk Projectmanagers een samenwerkingsovereenkomst met de Provincie Noord-Holland voor het leveren van advies- en ingenieursdiensten. "Samenwerken maakt ons sterker", aldus de Provincie. De samenwerking wordt aangegaan voor een verwachte periode van vier jaar, waarmee de goede samenwerking tussen de bureaus en de provincie een nieuwe fase ingaat. In dit artikel bespreken we de eerste indrukken van de samenwerking.

Lees verder
Image
Marktontwikkeling Productvragen
In de markt zijn verschuivingen op te merken van capaciteitsvragen naar productvragen. In dit korte filmpje licht Jaap Dekker van TASK toe wat deze verschuiving inhoudt. Daarnaast expliciteert Jaap de visie van TASK betreffende dit onderwerp.

Filmpje bekijken
Image
Asset Management een hobby?
Rinus Kuijper is Asset Management Professional bij de Provincie Gelderland en daarnaast Ambassadeur van iAMPro, een kennisportaal voor professionals in het Asset Management in de infrastructuur. Wij gingen met Rinus Kuijper in gesprek en legden hem drie stellingen voor over Asset Management binnen de infrastructuur.

Lees verder
Image
Vernieuwde website
Innovatieve tijden vragen om innovatieve maatregelen. Natuurlijk gaat TASK daarin mee. Begin van de maand juni heeft de website van TASK een grote update ondergaan. De meest merkbare aanpassing is dat de website nu geoptimaliseerd is voor verschillende beeldformaten. Op een smartphone of tablet is de website nu beter leesbaar dan voorheen.

Lees verder
Image
Foto's ambassadeursdag
Voor de professionals van TASK wordt eens in het half jaar een TASK Ambassadeursdag georganiseerd. Enerzijds bestaat de dag uit inhoudelijke en inspirerende workshops, anderzijds bestaat de dag uit een sportief en informeel gedeelte. Deze ambassadeursdag gingen we o.a. zeilen op de Vinkeveense Plassen en genoten we een kookworkshop. In combinatie met het heerlijke weer resulteerde deze dag in een geslaagde bedrijfsdag. Benieuwd naar de foto's?

Foto's bekijken
Actuele vacatures
Technisch Manager
Asset Manager Civiele Techniek
Adviseur Projectbeheersing
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden