Task November - 2015
Image
"Niemand van de omwoners had nog vertrouwen in een gezamenlijke oplossing"
Riolering aanleggen in de grond, op zich geen spannende klus, maar wat als deze riolering dwars door de achtertuinen van dijkwoningen moet komen te liggen? Dan is het een ander verhaal. De medewerking van de eigenaren van de verschillende percelen is nodig om het dwa-rioolstelsel in Spaarndam-West aan te leggen. De complexiteit blijkt wel uit de tijdspanne dat Gemeente Haarlem bezig is met dit project: 14 jaar. Na een aantal mislukte pogingen om handtekeningen van verschillende stakeholders te verzamelen, heeft Gemeente Haarlem twee jaar geleden TASK de opdracht gegeven om dit te realiseren. Een complexe en interessante opgave in de vorm van een productvraag. Wij spraken o.a. met Theo Mulder, procesmanager van Gemeente Haarlem, over de voortgang van dit project.

Lees verder >
Image
Thema avond Best Value
Woensdag 28 oktober vond er bij TASK een thema avond plaats. Wouter Smits, Bernard Westeneng (beiden Rijkswaterstaat) en Leonie Koops (Witteveen + Bos) spraken over het onderwerp Best Value. Zowel theorie, als praktijkervaringen van het project SAA/A9 Amstelveen werden besproken.

Filmpje bekijken >
Image
Opstelterreinen Metro Amsterdam (OMA)
Kennis delen is belangrijk voor TASK en voor de markt. Vanuit zijn rol als Projectmanager Opstelterreinen Metro Amsterdam, draagt TASK’er Felix Paleari daar graag aan bij. Tijdens een interne lunch bijeenkomst van Metro en Tram sprak hij de zaal toe over zijn huidige project.

Kennis opdoen >
Image
Financiële projectbeheersing
Overschrijdingen in tijd en geld zijn helaas maar al te vaak de realiteit in met name grote, langlopende projecten. TASK ontwikkelde samen met Projecticum een methode die uitgaat van de ‘drie-eenheid’ mens, systeem en werkwijze.

Lees verder >
Actuele vacatures
(Senior) Adviseur Contractmanagement
(Civiel) Technisch Manager
Omgevingsmanager
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden