Task April - 2016
Image
Marktvisie 2020: Samen, samen, samen
Donderdag 28 januari organiseerde het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) het Paneldebat ‘Schuivende panelen in de infrasector’. Aanleiding hiervoor waren de laatste ontwikkelingen omtrent strategie en beleid van publieke opdrachtgevers, bedrijven en organisaties in de bouw: de marktvisie 2020. Maarten Soederhuizen gaf leiding aan het debat. Wij interviewden hem over de marktvisie en het afgelopen debat.

Lees verder >
Image
Bouwmeesters
Bouwmeesters, samenwerkingspartner van CROW, geeft trainingen in Past Performance. Een methodiek om de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer verder te professionaliseren. Tevens is het mogelijk om objectief en transparant te bepalen welk partijen uit te nodigen voor (meervoudig) onderhandse aanbestedingen.

Lees verder >
Image
Keurmerken
Het NEN 4400-1 certificaat is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor ondernemingen. TASK is aan deze inspectie onderworpen. En met directe ingang heeft TASK het NEN 4400-1 certificaat behaald. TASK heeft tevens de verklaring van registratie voor het SNA-keurmerk ontvangen.

Lees verder >
Image
Leuk werk
Een positief en plezierig werkklimaat draagt bij aan een hoogwaardig kennisniveau van een organisatie. Een goede motivatie en verbeterde kennisdeling liggen hieraan ten grondslag. Bij TASK organiseren wij verschillende activiteiten voor onze medewerkers, zowel formeel als informeel.

Lees verder >
Image
Thema avond Projectmanager Nieuwe Stijl
Woensdag 18 mei staat de thema avond Projectmanager Nieuwe Stijl op het programma. Sprekers van de avond zijn Thijs van Steen en Harold van Steeg, beiden werken zij aan de Noord/Zuidlijn, een toonaangevend project van de Gemeente Amsterdam.

Inschrijven voor de avond >
Actuele vacatures
(Civiel) Technisch Manager
(Senior) Inkoopadviseur
Adviseur Projectbeheersing
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden