Task November - 2016
Image
Raamovereenkomst met Provincie Overijssel is getekend
Wij zijn verheugd om te melden dat wij als consortium TASK, AT Osborne en Grondwerk Projectmanagers de gunning binnen hebben voor raamovereenkomst inhuur van civieltechnische adviseurs. Voorbeelden van functiegroepen die de provincie zal uitvragen zijn: projectleiders en projectmanagers; specifieke functies zijn contractmanagers, technisch managers, risicomanagers en managers projectbeheersing; auditors en lead auditors.

Lees verder >
Image
"Tramsystemen zijn niet complex, als je ze begrijpt"
In Nederland zijn er in totaal vier trambedrijven (HTM, Metro en Tram, Regiotram en RET). Het komt wel eens voor dat projectmanagers in hun loopbaan alle vier de trambedrijven adviseren. Wat minder vaak voorkomt, wat eigenlijk heel uniek is, is het adviseren van alle vier de trambedrijven tegelijkertijd. TASK’er Henk van der Meij heeft de eer deze unieke situatie te ondergaan. Een mooi moment om eens met hem te gaan praten.

Lees verder >
Image
"Contractmanager is de hedendaagse sleutelfactor in projecten"
Patrick Soons, Business Manager van het team contractmanagement, is nu ruim een jaar bij TASK in dienst. Een mooi moment om het afgelopen jaar eens te evalueren. We vroegen hem naar de laatste ontwikkelingen in de markt. 

Lees verder >
Image
Kennissessie: dilemma's in een verstandshuwelijk
Leren van Design & Construct en andere Integrale projecten. Opdrachtgevers en opdrachtnemers van enkele projecten van Metro en Tram van de gemeente Amsterdam hebben zich afgelopen zomer laten interviewen over hun samenwerking. Op 8 december kun je met ze in gesprek over hun ‘Dilemma´s in een verstandshuwelijk´. Een samenwerking van TASK, Metro en Tram en Neerlands diep.

Lees verder >
Actuele vacatures
Business Manager Projectbeheersing
Omgevingsmanager
Toetscoördinator
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden