Task Oktober - 2017
Image
Projectbezoek: Stationsgebied Utrecht
De vernieuwing van het Stationsgebied van Utrecht is in volle gang. Een groot en complex project in de binnenstad. Ashna Bainathsah, consultant bij TASK, werkt als projectbeheerser aan het project van de Gemeente Utrecht. Haar focus ligt op de deelprojecten Stationsplein Oost en Smakkelaarsveld. Hier ondersteunt ze de projectmanager en is ze o.a. verantwoordelijk voor de budgetbewaking. Afgelopen 7 augustus hebben Ashna en het projectteam een mooie mijlpaal bereikt! Het eerste deel van 's werelds grootste fietsenstalling is geopend. Een mooi moment om eens langs te gaan bij Ashna en het project.

Lees verder >
Image
'De kop is eraf bij SAA'
Het eerste halfjaar is voorbij gevlogen. De producten Verkeersmanagement en ondersteuning Omgevingsmanagement, die we leveren bij Schiphol-Amsterdam-Almere (het grootste infrawerk van Nederland), zorgen ervoor dat de snelwegen met zo min mogelijk hinder worden aangelegd. De eerste periode is succesvol verlopen. De combinatie TASK-Balance4SAA gaat met vertrouwen de komende periode tegemoet.

Lees verder >
Image
Platform Omgevingsmanagement verwelkomt Jaap Dekker als nieuw bestuurslid
Onlangs heeft Platform Omgevingsmanagement (POM) Jaap Dekker aangesteld als nieuw bestuurslid. Bij TASK heeft Jaap de rol van Business Manager Omgevingsmanagement. Hij is enthousiast om zijn kennis over het vak te delen en verder te bouwen aan de ontwikkeling van Omgevingsmanagement. We stellen hem een aantal vragen.

Lees verder >
Image
Samenwerking Provincie Noord-Holland
De samenwerking tussen Provincie Noord-Holland en TASK gaat al ver terug. Sinds de zomer van 2015 is die samenwerking geïntensiveerd. Het consortium TASK – AT Osborne – Grondwerk Projectmanagers is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de Provincie Noord-Holland voor ingenieurs- en adviesdiensten. De kern hierbij is de inhuur van IPM-rollen.

Lees verder >
Image
Thema-avond Stakeholder- en relatiemanagement
Dinsdag 10 oktober a.s. organiseert TASK de thema-avond " Stakeholder- en Relatiemanagement als succesfactor voor grote integrale projecten". O.a. Willem van Dongen komt spreken, betrokken geweest bij Spoortunnel Delft, Hoekse Lijn en Betuwelijn. Inschrijven kan gratis. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Schrijf je nu in >
Actuele vacatures
Adviseur Projectbeheersing
Omgevingsmanager
Contractmanager GWW
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden