Task Mei 2018
Image
"Samen tillen wij het kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau"
In 2017 hebben het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) en TASK de handen ineengeslagen om de ontwikkeling van Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) binnen het Rijksvastgoedbedrijf invulling te geven. TASK voert audits uit op de projecten en onderhoudscontracten, begeleidt en coacht nieuwe Lead Auditors. Om deze samenwerking uit te lichten spraken we af met Rillah Reiziger, namens TASK voert zij de opdrachten uit voor het Rijksvastgoedbedrijf.

Lees verder >
Image
Gunning Zee & Delta binnen voor TASK
Samen met onze partners Sweco en AT Osborne hebben we de Nadere Overeenkomst (NOK) Toetscoördinatie bij Rijkswaterstaat PPO Zee & Delta verworven! De NOK omvat het leveren van een aantal SCB producten. TASK, Sweco en AT Osborne zijn verheugd om de productuitvraag van Rijkswaterstaat succesvol in te vullen!

Lees verder >
Image
Smart Mobility Experts in the making
De combinatie TASK – AT Osborne – Grondwerk Projectmanagers heeft twintig Overijsselaars geholpen met het creëren van nieuw perspectief op de arbeidsmarkt. Met een cursus Contractmanagement droegen de drie partijen bij aan de heropleiding van geselecteerde personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Team Smart Mobility is van start!

Lees verder >
Image
TASK certificeert zich op niveau 3 
In het voorjaar vond er bij TASK een audit plaats voor de CO2-prestatieladder niveau 3. Voor deze audit is de emissie-inventaris van TASK in kaart gebracht. Aan de hand van deze inventarisatie is er een plan opgesteld om onze CO2-reductie te verminderen. TASK kan met trots mededelen niveau 3 te hebben behaald!

Lees verder >
Image
Bescherming persoonsgegevens
Je persoonlijke gegevens deel je liever niet meer dan nodig is, dat begrijpen we bij TASK. Graag beperken wij de dataverzameling tot een minimum, maar soms kan het niet anders. Welke gegevens wij verzamelen en waar we die voor gebruiken, dat lees je in ons privacy statement. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Uitschrijven kan via de afmeld-button onderaan de mail.

Lees verder >
Actuele vacatures
Adviseur Risicomanagement
(Junior) Adviseur Contractmanagement
Omgevingsmanager
U ontvangt deze e-mail als relatie van TASK.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden