Task September 2018
Image
"Van vertrouwen uitgaan in plaats van wantrouwen"
De komende jaren zullen er in het gebied tussen de dorpen Ooijen en Wanssum (Noord-Limburg) tal van maatregelen worden genomen om de waterveiligheid van de regio te verbeteren, tegelijkertijd met de verbetering van de leefbaarheid, de economische mogelijkheden en de natuur. In het contractteam van de provinciale projectorganisatie, die dit project heeft voorbereid en de realisatie begeleid, is TASK met twee man sterk vertegenwoordigd. Oktober 2016 is het ontwerp en de realisatie van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum gegund aan de combinatie Mooder Maas (Dura Vermeer en Ploegam). Interessant om een jaar na de start van de uitvoering eens te kijken hoe het project ervoor staat. Tijdens een projectbezoek leidden TASK collega’s Roel van Swam en Pierre Vullings (beiden projectconsultant) mijzelf en Patrick Soons (Business Manager TASK) rond door het projectgebied.

Lees verder >
Image
"Het contract is een hulpmiddel en geen doel op zich"
In gesprek met programmadirecteur en grondlegger van het dienend opdrachtgeverschap, Hans Ruijter van Rijkswaterstaat. We praten over het productcontract Verkeersmanagement en Ondersteuning Omgevingsmanagement (VOO) bij Schiphol-Amsterdam-Almere (SAA) en over contractvormen op zich.

Lees verder >
Image
TASK heeft gunning binnen van TenneT
Samen met onze partners Sweco en AT Osborne hebben we de driejarige raamovereenkomst SCB diensten van TenneT verworven! "Om het SCB proces optimaal te laten verlopen combineren we de technische expertise van Sweco, het organisatietalent van TASK en de project- en risicomanagement skills van AT Osborne", aldus Freek Braakman, categorymanager bij TenneT.

Lees verder >
Image
Bijzondere kennissessie
Na 20 jaar bouwen is op 22 juli de Noord/Zuidlijn van start gegaan. Een project dat de nodige voeten in de aarde heeft gehad, maar ook een grote bron van nieuwe kennis is gebleken. In een kennissessie in de ambtswoning van Amsterdam is TASK uitgenodigd, om als één van de vier grootste suppliers van het project, de geleerde lessen te delen.

Lees verder >
Image
Bedankt mannen!
Helaas nemen wij in 2018 afscheid van drieboegbeelden van TASK: Jan van Geel, Hans van Tilborg en Ron Maseland. Wij stelden ze een aantal vragen over hun periode bij TASK.

Lees verder >
Actuele vacatures
Adviseur Risicomanagement
Toetscoördinator
Omgevingsmanager
U ontvangt deze e-mail als relatie van TASK.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden