Task December 2019
Image
Producten werken niet samen, mensen wel
In 2017 heeft TASK, met ondersteuning van Lievense, ingeschreven op een aanbesteding van Rijkswaterstaat om advisering van Contractmanagement productmatig uit te voeren. Dit betreft een pilot, aangezien contractadvies niet eerder is uitgevraagd in productvorm van deze omvang. Deze Pilot vindt plaats voor het cluster ZN-A-Wegen. Hier worden de onderhoudscontracten voor snelwegen in Zuid-Nederland voorbereid en uitgevoerd. Begin 2018 is deze pilot gegund aan TASK. Tot ons genoegen is het contract al met een jaar verlengd. Tijd om eens na te gaan hoe de samenwerking vanuit Rijkswaterstaat wordt ervaren. Wat is er gebeurd het afgelopen jaar? Wat was de verwachting van Rijkswaterstaat bij deze pilot en wat is daarvan terecht gekomen? Wat zijn de belangrijkste lessen en hoe kunnen we in de toekomst nog efficiënter te werk gaan?

Lees verder >
Image
Ooijen-Wanssum wint Waterinnovatieprijs 2019
Tijdens het Waterinnovatiefestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht werd de Waterinnovatieprijs 2019 uitgereikt. Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum, waar twee TASK'ers deel uitmaken van het contractteam, sleepte met twee innovatieve dijkontwerpen de juryprijs in de categorie Waterveiligheid in de wacht.

Lees verder >
Image
Voorspoedige samenwerking Vervoerregio Amsterdam en TASK
Afgelopen zomer ontvingen wij goed nieuws uit Amsterdam! De komende jaren zal TASK alle uitvragen voor projectmanagementrollen bij de VRA ontvangen. Vijf maanden later, kunnen we verheugd mededelen dat we met succes invulling hebben kunnen geven aan verschillende uitvragen: o.a. in het contractmanagement, omgevingsmanagement, ambtelijk opdrachtgeverschap en een OV-coach voor de VRA.

Lees verder >
Image
De sprong over de sporen
NS, ProRail, gemeente Amsterdam en VRA slaan de handen ineen om station Amsterdam Sloterdijk te vernieuwen tot een modern station. De partijen willen de stationsvernieuwing grotendeels financieren vanuit spooroverbouwing met vastgoedontwikkeling. Namens TASK is Céline Bos als projectmanager van de gemeente Amsterdam actief betrokken bij het project. In dit interview vertelt ze over deze interessante en unieke opgave.

Lees verder >
Image
Projectbezoek NCG
De gaswinning in Groningen veroorzaakt bodemdaling en aardbevingen, veel gebouwen in de regio lijden daaronder en moeten worden versterkt. De uitvoeringsorganisatie NCG is verantwoordelijk voor de uitvoering van de versterking per gebouw. TASK’er Liesbeth Segers werkt in de rol van Manager Projectbeheersing voor het project. Een interessante en beladen opgave. We gingen bij Liesbeth op bezoek en spraken haar o.a. over haar beleving bij het project.

Lees verder >
Actuele vacatures
Adviseur Contractmanagement
Adviseur Projectbeheersing
Adviseur Risicomanagement
U ontvangt deze e-mail als relatie van TASK.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden