Task December - 2017
Image
Bouwen op mensen sinds 1997
1 februari 1997 is het avontuur 'TASK' gestart. 20 jaar later heeft TASK veel mooie dingen meegemaakt. Er zijn prachtige projecten afgerond, de organisatie heeft veel ontwikkelingen ondergaan en er hebben uitstekende samenwerkingen plaatsgevonden. Allemaal met één centraal thema: "bouwen op mensen". Om dit mooi in beeld te brengen, gaan we langs bij een aantal TASK'ers op projectlocatie. 

Bekijk filmpje >
Image
"Een schot in de roos voor het project"
In deze jubileum nieuwsbrief willen wij graat laten zien wie we zijn en wat we al 20 jaar doen. Een belangrijk onderdeel van TASK zijn haar opdrachtgevers! We hebben een aantal opdrachtgevers (Rijkswaterstaat, Provincie Utrecht, Waterschap Hollandse Delta) wat vragen gesteld over het thema "de beleving met TASK". 

Lees verder >
Image
Een blik vooruit
Wat zijn belangrijke ontwikkelingen in de markt van infra, ruimte en vastgoed? Hoe ziet TASK er over een aantal jaar uit? Wat gebeurt er na de Noord/Zuidlijn? Hoe gaan we aanbestedingen de komende jaren aanpakken? Hoe gaat het thema 'bouwen op mensen' zich vormgeven in de toekomst? In dit interview met Geert Kotter en Martin van de Kamp kijken we niet terug op de laatste 20 jaar, maar blikken we juist vooruit.

Lees verder >
Image
Kerstactie TASK: Watoto Wema
Bij TASK beseffen we dat niet iedereen een mooie toekomst heeft, zoals we dat in Nederland gewend zijn. Dankzij onze kansen en veilige omgeving hier, hebben wij al 20 succesvolle jaren met TASK achter de rug. Omstandigheden die niet iedereen gegund zijn. Om ons 20-jarig jubileum meer kleur te geven, willen wij samen met u minimaal 20 kinderen steunen van het project Watoto Wema. Helpt u mee?

Ik wil ook mijn steentje bijdragen >
Image
In the beginning...
Silvia Burger interviewt Geert & Martin tijdens de jaarlijkse TASK ski-trip met een aantal vragen over het ontstaan van TASK. Weten hoe het allemaal begon? In dit interview hoor je de ongecensureerde antwoorden van Geert & Martin.

Bekijk filmpje >
Actuele vacatures
Adviseur Risicomanagement
Junior of Medior Projectmanager
Junior of Medior Omgevingsmanager
U ontvangt deze e-mail als relatie van Task.
Bekijk online | Profiel wijzigen | Afmelden